Marin - #Blitz (prod by. Rzon)

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
____________________________

𝗠𝗮𝗿𝗶𝗻 - #𝗕𝗹𝗶𝘁𝘇 (𝗽𝗿𝗼𝗱 𝗯𝘆. 𝗥𝘇𝗼𝗻)
____________________________
✔️ Did you subscribe to 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗡's Official channel? 👇🏼
► smarturl.it/SubscribeMARIN
👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new songs.
🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼
► fole.fanlink.to/MarinBlitz
► fole.fanlink.to/MarinRrugve
____________________________
🎵 Produced by: 𝗥𝗭𝗢𝗡
🎵 Lyrics by: 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗡
🎥 DOP/Edit by: 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗧𝗜𝗠𝗫𝗛
🎥 Video by: 𝗠𝗘𝗟𝗢𝗗𝗜 𝗦𝗧𝗨𝗗𝗜𝗢
✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚
____________________________
🎤 Connect with 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗡 :
Instagram ► mar1nofficial
🎵 Connect with 𝗥𝗭𝗢𝗡 :
Instagram ► rzonmusic
🎥 Connect with 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗧𝗜𝗠𝗫𝗛 :
Instagram ► PremtimXh
🎥 Connect with 𝗠𝗘𝗟𝗢𝗗𝗜 𝗦𝗧𝗨𝗗𝗜𝗢 :
Instagram ► melodi.studio
✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 :
Instagram ► www.smarturl.it/FolePublishing
____________________________

℗ & © MARINOFFICIAL & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.
#Marin #Blitz #Folé

Shkarko

Shikime
8,932,714

Komente

  • ✔️ Did you subscribe to 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗡's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeMARIN 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► fole.fanlink.to/MarinBlitz ► fole.fanlink.to/MarinRrugve

    MarinOfficialMarinOfficial2 muaj më parë
    • @Armendi G Official1qqqq

      Rigers GegaRigers Gega2 ditë më parë
    • Pershendetje bro vetem vazhdo si me blitz dhe me meek meek 🇦🇱🇽🇰

      Vushtrri CityVushtrri City5 ditë më parë
    • @BLACK PANTER ahahahahahah

      LUANI KTU BZZZLUANI KTU BZZZ8 ditë më parë
    • @BLACK PANTER hahaha

      LUANI KTU BZZZLUANI KTU BZZZ8 ditë më parë
    • @BLACK PANTER jo

      LUANI KTU BZZZLUANI KTU BZZZ8 ditë më parë
  • *0:00*

    Denis-0-Denis-0-4 orë më parë
  • U no rite no

    Mohammed JunaidMohammed Junaid14 orë më parë
  • O bro

    Emiljan BehluliEmiljan Behluli19 orë më parë
  • ❤️❤️😎🤑

    Aisel LimaAisel LimaDitë më parë
  • Brr 🇦🇱🔥

    Losi AbaziLosi AbaziDitë më parë
  • KING😎

    Shatri ArgentShatri ArgentDitë më parë
  • #Blitz talent bro

    Albi UklalaAlbi UklalaDitë më parë
  • hittt

    Erikjano ShkembiErikjano ShkembiDitë më parë
  • alnick.info/throw/mK2-boRpgJ2MntE/video.html

    Filma NostalgjikeFilma NostalgjikeDitë më parë
  • Qr spo nalet kjo kong n kerr hala MARINIYOUKNOW🔥

    ELtigre *-*ELtigre *-*2 ditë më parë
  • In other dimensions💪

    Aplaaa!!!Aplaaa!!!2 ditë më parë
  • Bro hi nish

    Olsi MucaOlsi Muca3 ditë më parë
  • Marin ft don xhoni 💯💯

    good shitgood shit3 ditë më parë
  • Perl 🎶🔥

    eri.pokeri Alberi.pokeri Alb3 ditë më parë
  • O Marin Hasjani

    Aldrit VeliaAldrit Velia3 ditë më parë
  • KANNG BOSSASH JEMI SHIPE

    Omer GelqerjaOmer Gelqerja3 ditë më parë
  • [MARIN:] Yeah... Me zonin nuk lodhmi MARINI u know... Na ki rrugve tu u sill Me na catchin' mill(y) quick Sa e mylla nji deal Hala rrugve shes mill I don't do that shit Veç 2-3 viza me u kthill jom xhelato tu pshtill Hajde testom nese thu s'jom real Na ti morim zinxhirt S'jena n'shpi tu pi teke Jena n'rrug ene gjykata na thirr Ose haet dej n'6 hustle on the road xhepat trash bi**ha bad mrena jasht e une rri me gang boy do me dasht ceshtje per shoqni na kena ra na pysin n'polici po s'kena ni, s'kena pa sfoli per vllazni une as i zo Fuck the judge jom tu bertit hala E me na mo joke jo s'e loj bira bira venin e boj mirse vi nga kjo zon po direkt drejtimin e ndroj Meqe do klip nuk pertoj Ja nisa me drill po e bona trend kurr nuk kan kcy se nuk kon kan gang tash un boj karrier kta jan tu u cmen un sdu me hate du me bo pare me deng Na ki rrugve tu u sill Me na catchin' mill(y) quick Sa e mylla nji deal Hala rrugve shes mill I don't do that shit Veç 2-3 viza me u kthill jom xhelato tu pshtill Hajde testom nese thu s'jom real Na ti morim zinxhirt S'jena n'shpi tu pi teke Jena n'rrug (This aint't a game) Brrr... MARINI u know... REF. 2x: Kto nuk jon blitza, s'jon aparata une gjuj gjuj gjuj blitza si paparca vec gishtin e luj luj The girl gonna take a plaza me to luj luj hekrin se ki as me uj Shokt i kom djatht-majt man u get right and left pop, pop claps in your range men u get chopped cheffed t'gjuj e se din nga tvejn bills s'munesh me flex t'vjen per me gjujt e gjuhesh t'gjujna prej n benz men u can’t touch my bima bima vijna ti bojn do vrima ora tu villzu xixa xixa dhipat un i kom latina po nuk din me bo kokaina hala me shok boj sterlina nihet policia nina nina tak tak quick nuk shihna REF. 2x: Kto nuk jon blitza, s'jon aparata une gjuj gjuj gjuj blitza si paparca veç gishtin e luj, luj The girl gonna take a plaza me to luj, luj Hey, hey hekrin se ki as me uj Kercet 9-cja mrapa banda plot pound çanta s'kap dot kamra sweet boyz fanta t'vim te lagja Toni Broski ey no Montana Kena ndjenj edhe lek Bitcoin edhe fronga MD EP white house krejt e din online a banka Tu jetu me shoqni si boss f**kit that bi**h at plaza Puttin that bi**h bougie in porche Mama shoot shit is Maza Maza, maza, maza She poping like kaza Hey, hey, hey Maza, maza, maza She poping like kaza Tu morr pound edhe franga Tu marr keshin nga banka Thank me later

    anna _itsmeanna _itsme3 ditë më parë
  • pro

    Mexhite IbrahimiMexhite Ibrahimi3 ditë më parë
  • ❤❤❤

    Valdete ZeqaValdete Zeqa3 ditë më parë
  • Oh zsa mir

    Adelina EminiAdelina Emini4 ditë më parë
  • 🇦🇱🇦🇱

    Bamir RamadaniBamir Ramadani4 ditë më parë
  • 🙄😍😎😎😎

    Xhixho ZenepeXhixho Zenepe5 ditë më parë
  • 🔥

    Donne OfficialDonne Official5 ditë më parë
  • Super muzik

    Gursi LusjanoGursi Lusjano5 ditë më parë
  • King per rep suksese bro

    Vushtrri CityVushtrri City5 ditë më parë
  • 🤜🤛

    pawel mossakowskipawel mossakowski5 ditë më parë
  • Kerkoni ne youtube 👉👉Frenzy - Fillimi pa mbarim👉👉 (Diss Don Xhoni ,Marin )...

    hip hop Raphip hop Rap5 ditë më parë
  • Kerkoni ne youtube 👉👉Frenzy - Fillimi pa mbarim👉👉 (Diss Don Xhoni ,Marin ).

    hip hop Raphip hop Rap5 ditë më parë
  • Kerkoni ne youtube 👉👉Frenzy - Fillimi pa mbarim👉👉 (Diss Don Xhoni ,Marin )...

    hip hop Raphip hop Rap5 ditë më parë
  • Kerkoni ne youtube 👉👉Frenzy - Fillimi pa mbarim👉👉 (Diss Don Xhoni ,Marin )

    hip hop Raphip hop Rap5 ditë më parë
  • MARIN LIKE 🔥🔥🔥🔥 FERO DISLIKE 😂

    North AlbaniaNorth Albania6 ditë më parë
  • Good music. Real visibility

    blendi guriblendi guri6 ditë më parë
  • 👍🇦🇱🇦🇱👍

    Lipe ShtoguLipe Shtogu6 ditë më parë
  • Talent ki marin

    Ndriçon ShabaniNdriçon Shabani6 ditë më parë
  • Bad Copy Paste POP SMOKE!

    Tzenaro SfkTzenaro Sfk7 ditë më parë
  • 😍

    Danjel sopiDanjel sopi7 ditë më parë
  • Pse nuk e nxjerr kengen “Pablo” ne ALnick

    First GearFirst Gear7 ditë më parë
  • National Music

    Idriz DautiIdriz Dauti8 ditë më parë
  • Like kush e degjon kte keng

    Irjat BaciIrjat Baci8 ditë më parë
  • puszi magyarországról :)

    Boros SámuelBoros Sámuel8 ditë më parë
  • 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

    Leo RadfordLeo Radford8 ditë më parë
  • 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

    Leo RadfordLeo Radford8 ditë më parë
    • Irye

      Leo RadfordLeo Radford8 ditë më parë
  • #MARIN

    Miran GjataMiran Gjata8 ditë më parë
  • Ashth kam emrin un perzotin

    Marin CuciMarin Cuci8 ditë më parë
  • Junior Pop smoke 😱💨💨

    Adi tp8Adi tp89 ditë më parë
  • Respekt nga cunat e kingston

    agnes hoxhaagnes hoxha9 ditë më parë
  • DESHTAK. Original version Pop Smoke - Dior Vodhe edhe nga CJ - Whoopty DESHTAK

    anonymoussanonymouss9 ditë më parë
  • Yeah... Me zonin nuk lodhmi MARINI u know... Na ki rrugve tu u sill Me na catchin' mill(y) quick Sa e mylla nji deal Hala rrugve shes mill I don't do that shit Veç 2-3 viza me u kfill jom xhelato tu pshtill Hajde testom nese thu s'jom real Na ti morim zinxhirt S'jena n'shpi tu pi teke Jena n'rrug ene gjykata na thirr Ose haet dej n'6 hustle on the road xhepat trash bi**ha bad mrena jasht e une rri me gang boy do me dasht ceshtje per shoqni na kena ra na pysin n'polici po s'kena ni, s'kena pa sfoli per vllazni une as i zo Fuck the judge jom tu bertit hala E me na mo joke jo s'e loj bira bira venin e boj mirse vi nga kjo zon po direkt drejtimin e ndroj Meqe do klip nuk pertoj Ja nisa me drill po e bona trend kurr nuk kan kcy se nuk kon kan gang tash un boj karrier kta jan tu u cmen un sdu me hate du me bo pare me deng Na ki rrugve tu u sill Me na catchin' mill(y) quick Sa e mylla nji deal Hala rrugve shes mill I don't do that shit Veç 2-3 viza me u kthill jom xhelato tu pshtill Hajde testom nese thu s'jom real Na ti morim zinxhirt S'jena n'shpi tu pi teke Jena n'rrug (This aint't a game) Brrr... MARINI u know... REF. 2x: Kto nuk jon blitza, s'jon aparata une gjuj gjuj gjuj blitza si paparca vec gishtin e luj luj The girl gonna take a plaza me to luj luj hekrin se ki as me uj Shokt i kom djatht-majt man u get right and left pop, pop claps in your range men u get chopped cheffed t'gjuj e se din nga tvejn bills s'munesh me flex t'vjen per me gjujt e gjuhesh t'gjujna prej n benz men u can’t touch my bima bima vijna ti bojn do vrima ora tu villzu xixa xixa dhipat un i kom latina po nuk din me bo kokaina hala me shok boj sterlina nihet policia nina nina tak tak quick nuk shihna REF. 2x: Kto nuk jon blitza, s'jon aparata une gjuj gjuj gjuj blitza si paparca veç gishtin e luj, luj The girl gonna take a plaza me to luj, luj Hey, hey hekrin se ki as me uj Kercet 9-cja mrapa banda plot pound çanta s'kap dot kamra sweet boyz fanta t'vim te lagja Toni Broski ey no Montana Kena ndjenj edhe lek Bitcoin edhe fronga MD EP white house krejt e din online a banka Tu jetu me shoqni si boss f**kit that bi**h at plaza Puttin that bi**h bougie in porche Mama shoot shit is Maza Maza, maza, maza She poping like kaza Hey, hey, hey Maza, maza, maza She poping like kaza Tu morr pound edhe franga Tu marr keshin nga banka

    Tigri Here.Tigri Here.9 ditë më parë
    • flak

      Roni GRoni G4 ditë më parë
  • Gjujgjuj

    Mersi AliaMersi Alia9 ditë më parë
  • Super muzik

    Mersi AliaMersi Alia9 ditë më parë
  • MARINI YOU NOW !!!!✌

    ema elenaema elena10 ditë më parë
  • 💪🇦🇱

    rottweiler R r r rrottweiler R r r r10 ditë më parë
  • BRRAAAWAAAAAAAA

    Arti HellbanianzArti Hellbanianz10 ditë më parë
  • PO PO🔥🔥

    ELMEDIN MLLOJAELMEDIN MLLOJA10 ditë më parë
  • the best :333333333

    DionDion10 ditë më parë
  • the best of songs GANGSSS

    Blerim BcBlerim Bc10 ditë më parë
  • Talent i lindur

    Leonel GrekuLeonel Greku11 ditë më parë
  • King je lexhend je

    Jetish MehmetiJetish Mehmeti11 ditë më parë
  • Kto nuk jan biltza si npaparaza 🇦🇱🤘

    ff overdozaff overdoza11 ditë më parë
  • klllllaakkkkkkk kllllllaaaaaakkkkkkk '

    diar gashidiar gashi11 ditë më parë
  • Normal ajo pun

    Gesi QordjaGesi Qordja11 ditë më parë
  • 😌🤌🏻

    brati_lindabrati_linda11 ditë më parë
  • Mar1n - banda alnick.info/throw/07Oyi6F-fKSIn9U/video.html

    diku shiidiku shii12 ditë më parë
  • Mar1n - banda alnick.info/throw/07Oyi6F-fKSIn9U/video.html

    diku shiidiku shii12 ditë më parë
  • Mar1n - banda alnick.info/throw/07Oyi6F-fKSIn9U/video.html

    diku shiidiku shii12 ditë më parë
  • Mar1n - banda alnick.info/throw/07Oyi6F-fKSIn9U/video.html

    diku shiidiku shii12 ditë më parë
  • Bedeutet Blitz das selbe in albanisch wie in Deutsch?

    Armin MeiwesArmin Meiwes12 ditë më parë
  • Boni disa llaka llaka si ato pornstaret kur e marrin n goj - VARROSI

    Local DealerLocal Dealer12 ditë më parë
  • You bro is talent😈😍❤️💋

    FF EnesFF Enes12 ditë më parë
  • Marinmuti

    Altina MakolliAltina Makolli12 ditë më parë
    • Bravo edukata. 10 për sonte. Mund të ulesh.

      thatrandomquietdudewhodoesn'tgiveafuckthatrandomquietdudewhodoesn'tgiveafuck12 ditë më parë
  • Lui lui

    HELL OFCHELL OFC12 ditë më parë
  • 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱😉

    Senad RamadaniSenad Ramadani12 ditë më parë
  • I understand nothing but big respect from Lithuania 🇱🇹

    Don CorleoneDon Corleone12 ditë më parë
    • he told us about his life

      Viktor MihoViktor Miho8 ditë më parë
  • Nice song mate

    Leo RadfordLeo Radford12 ditë më parë
  • Me rop shpie shum e bukur

    Françeska ShehiFrançeska Shehi13 ditë më parë
  • O marin je legen 😍

    freefire. noel ytfreefire. noel yt13 ditë më parë
  • 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱👏

    Besar MillakuBesar Millaku13 ditë më parë
  • T

    Tre KaterTre Kater14 ditë më parë
  • A mos tha gja Bitcoin? 😅

    Florjan BallijaFlorjan Ballija14 ditë më parë
  • Hasjanali 🤫🤫

    Gango TrGango Tr15 ditë më parë
  • Respect from morocco 🇲🇦 🇲🇦

    Had NoHad No15 ditë më parë
  • This guy is talented

    Reveral MusicReveral Music15 ditë më parë
    • @Sufjan Ramani song have been deleted and people have paid millions just because theyre beat sounded like was similar to some other beat so you stfu. This kid is good but i will evaluate hime when he will bring something original. Not just legit copy

      HI TECHHI TECH8 ditë më parë
    • @HI TECH wtf, it's just pop's flow stfu

      Sufjan RamaniSufjan Ramani8 ditë më parë
    • @GAMING SHQIP just one of many and just comercial and no talent he should thank the producers and papi smoke for not deleting his songs for copyright.

      HI TECHHI TECH10 ditë më parë
    • He's is a ALBANIAN boyy

      GAMING SHQIPGAMING SHQIP10 ditë më parë
    • @Esiox hey dude tell me what you understood from the text then i will be convinced that i dont understand shit.

      HI TECHHI TECH11 ditë më parë
  • AYYY!

    Olti IbrahimiOlti Ibrahimi15 ditë më parë
  • RESPECT FROM MARIN !!! SE OSHT KING KUSH MENDON SI UN LIKE TE UN

    Miran GjataMiran Gjata15 ditë më parë
  • Like komentit kush e ka degju me shum se 50 her

    Doci BlendiDoci Blendi16 ditë më parë
  • A jom i vetmi qe e ngoj vwq pjesen e dyt

    Ardi TinaArdi Tina16 ditë më parë
  • 🌏🌏🌏

    Ahmad AssfdiAhmad Assfdi16 ditë më parë
  • ❤❤❤❤❤❤

    Ahmad AssfdiAhmad Assfdi16 ditë më parë
  • Hardest shit 🧊🥶

    dvshydvshy17 ditë më parë
  • sa i mir q jee o marinn ❤

    Μαρίνα ΜπάμπαΜαρίνα Μπάμπα17 ditë më parë
  • 💪💪💪💪

    Samuel PepobackSamuel Pepoback17 ditë më parë
  • Bukur🤑

    Gezim RexhaGezim Rexha17 ditë më parë
  • Talent vllacko pershendetje na UK Manchester 🇦🇱🇬🇧🤲

    Jani ZengoJani Zengo17 ditë më parë
  • This shit is fire , i cant get enough

    Albin PajazitiAlbin Pajaziti17 ditë më parë
  • Greetings from greece❤❤

    Σκληρος ΠυρινικοςΚαριοληςΣκληρος ΠυρινικοςΚαριολης17 ditë më parë
  • Pse kopjon pop smokun

    Juxhino BrahoJuxhino Braho17 ditë më parë
  • SHUME KENG E BUKUR

    Oni QosjaOni Qosja18 ditë më parë
  • Olibre

    Po LoPo Lo18 ditë më parë
  • Na pytin n’polici po skena ni skena pa

    Super FlySuper Fly18 ditë më parë